Vastgoed software Facilitee breidt uit naar Brazilië

Vastgoed software overzicht visual Vastgoed software overzicht visual

 

Facilitee.com, de meest gebruiksvriendelijke vastgoed software voor technisch beheer, groeit verder door naar Brazilië. Met de uitbreiding naar Brazilië wordt Facilitee actief in 4 landen buiten Nederland.

De ambitie is om onze software voor het technisch beheer van vastgoed wereldwijd aan te bieden. Facilitee heeft op dit moment klanten in Frankrijk, Rusland en Italië, naast het zeer sterk groeiende portfolio in Nederland. Deze drie landen bedienen wij vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Voor Brazilië gaan we samenwerken met een gerenommeerde, lokale partij met jarenlange ervaring in het verkopen van software. De keuze voor deze partij was snel gemaakt en zij zullen, ondersteund door het hoofdkantoor, zelfstandig de sales en marketing gaan doen. Tevens zal de support en onboarding door hen worden uitgevoerd, zodat onze Braziliaanse klanten in hun eigen taal en tijdzone worden bediend.

De afgelopen maanden hebben wij, vanuit Nederland, het team in Brazilië klaargestoomd voor een succesvolle marktintroductie en de eerste gesprekken met grote vastgoedeigenaren en lokale beheerders staan al gepland.

Brazilië is ontzettend interessant qua markt. Niet alleen vanwege de enorme omvang, maar ook hoe het technisch beheer is georganiseerd. Vele gebouwen kennen daar een beheerder ter plekke, die in dienst is van het vastgoedmanagement bedrijf. Ruim 1/3 van de totale inwoners van groot Sao Paulo (ruim 20 miljoen) wonen in gebouwen (of: appartementen) die op deze manier beheerd worden. Deze structuur sluit ook naadloos aan bij de mogelijkheden van onze software. Klanten kunnen in Brazilië net als in Nederland gaan besparen op operationele en gebouwgebonden kosten, terwijl tegelijkertijd huurderstevredenheid zal stijgen. Wij zien enorm uit naar deze samenwerking en het is wederom een bevestiging dat wij op de goede weg zijn.

Over Drs. Jan-Douwe Gaastra, Managing Director Facilitee 

Facilitee


Jan-Douwe realiseerde de afgelopen periode een consistente groei in naamsbekendheid en omzet voor Facilitee. Met ruim 15 jaar ervaring in het managen van multifunctionele teams, brengt hij nu de Facilitee app naar de markt in verschillende landen. 
Benieuwd geworden naar Facilitee? 
Boek vrijblijvend een demo in van het platform, en kom er direct achter hoe jij je vastgoedbeheer zo efficiënt mogelijk kan inrichten.

Boek een demo

Meer blogposts

Meer blogposts

footer_visual
footer_visual@2x
Book a demo

Gain complete control of all your properties

Book a demo