Pilot gebruiker IntoHousing’s ervaring met de Facilitee app

blog_hero_intohousing blog_hero_intohousing

IntoHousing is een beheermaatschappij voor panden in Leiden, Den Haag en Rotterdam. Hun portfolio bestaat uit zo’n 100 panden en zal volgend jaar nog verder worden uitgebreid.

 

Schermafbeelding 2020-11-27 om 15.11.47

 

De uitdaging

 

Rein Mellegers en Philip constateerden zelf al vroeg dat het management van hun panden veel efficiënter gedaan kon worden. Zeker nu ze nog niet in de fase zittenwaar zij 200 berichten per dag krijgen. Groei ligt op de horizon, dus om goed te kunnen doorontwikkelen kwamen zij in contact met Facilitee.

Wetende dat het documenteren van de huurcontracten, brandveiligheidsinspecties, facturen van servicers en het bijhouden van onderhoudsproblemen veel werk is, wilden ze dit graag binnen een app overzichtelijk hebben. In één oogopslag zien wat mensen hebben besteed, wat er is gerepareerd en daarbij de facturen inzichtelijk hebben per appartement, is waar zij naar op zoek waren.


De oplossing

 

Er was geen product of software dat goed bij hen aansloot. Toen Sikke de software begon te ontwikkelen, gaven Rein en Philip aan dat zij graag hun pilot gebruiker zouden willen zijn. 

IntoHousing maakt nu al een aantal maanden gebruik van de app en nu hebben zij op een simpele manier een overzicht van wat er speelt binnen hun portfolio. Dit heeft een versterkend effect binnen de beheerclub van IntoHousing en het is tevens een veel efficiëntere manier van beheren. 

 

 

blog_intohousing_phones

 


De resultaten

 

Binnen IntoHousing zit iedereen nu in de app, en zij krijgen steeds meer service requests binnen. Door Facilitee geven zij aan veel meer te kunnen documenteren en het fijn te vinden dat de facturen van uitgevoerde werkzaamheden hier ook bijgesloten zijn. Voornamelijk de functie dat ze per appartement kunnen filteren bespaard heel veel tijd in het op- en terugzoeken. Een efficiëntieslag is hier zeker geslagen. 

IntoHousing is de pilot gebruiker, en er staan zeker nog punten op de roadmap, zodat daadwerkelijk alles binnen één systeem staat. Maar we zijn erg blij met de feedback van de founders van IntoHousing en hun huurders dusver!

Posted on November 27th, 2020 by Patricia van Winden

Terug naar overzicht

Related posts

Related posts

footer_visual
footer_visual@2x
Book a demo

Gain complete control of all your properties

 

Book a demo