"Onze samenwerking met RocketX helpt ons sneller door te groeien."

blog_hero_rocketx blog_hero_rocketx

 

blog_rocketx_logo

 

Over RocketX

 

RocketX helpt innoverende scale-ups in Europa sneller door te groeien. Met behulp van hun expertise, netwerk, data en growth hacking methodologie koppelen ze deze bedrijven aan het beste talent, smart capital en/of hun marketing & sales-machine. Het gaat RocketX om het helpen van scale-ups om zo de wereld van morgen vorm te geven en te verbeteren.

 

 

Onze uitdaging

 

We staan aan het begin van een spannende reis. Onze Facilitee vastgoedbeheer applicatie is ontwikkeld en wordt continu verbeterd. We hebben al een aantal vaste klanten: vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders die we helpen om een volledig overzicht te hebben van hun eigendommen en zo te zorgen voor een moeiteloze communicatie met hun huurders. De volgende stap is het op de markt brengen van ons product. Wij en anderen om ons heen geloven in de kracht van de tool. Het definiëren van ons publiek, onze berichtgeving, branding en tone of voice, en het product voor de juiste mensen te krijgen is op dit moment onze prioriteit.

 

De oplossing

 

De ‘revenu engine’ van RocketX helpt ons onze boodschap over te brengen aan het juiste publiek. Door de Facilitee app voor hen te krijgen en te helpen met onze branding en het product op de markt te brengen, kunnen we zoveel mogelijk vastgoedeigenaren en vastgoedbeheer bedrijven helpen met hun uitdagingen.

 

 

De resultaten

 

We werken sinds September samen met RocketX, voornamelijk met hun Marketing & Sales-tak RocketNow. Zij hebben ons tot nu toe geholpen met het maken van een gloednieuwe website, het opzetten van de verkoop- en marketing funnels en ons voor de juiste mensen te plaatsen. We hebben al 5 klanten aan boord die gebruik maken van de Facilitee-tool en gesprekken lopen met nog veel meer!

 

Posted on November 23, 2020 by Patricia van Winden

Terug naar overzicht

Related posts

Related posts

footer_visual
footer_visual@2x
Book a demo

Gain complete control of all your properties

 

Book a demo